Pizza σε ρολάκια με πιπεριά Φλωρίνης και πεπερόνι του Αλέξανδρου Παπανδρέου

Pillsbury Doughboy

Συστατικά

  • 1 συσκευασία λεπτή ζύμη για πίτσα Pillsbury
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 πιπεριές Φλωρίνης
  • 12 φέτες πεπερόνι
  • 300 γραμμάρια μοτσαρέλα τριμμένη
  • 1 βαζάκι σάλτσα για πίτσα Pillsbury
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τις πιπεριές Φλωρίνης σε μικρά λεπτά μπαστουνάκια.
  2. Τοποθετείτε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.
  3. Σοτάρετε την πιπεριά Φλωρίνης για 2-3 λεπτά, μέχρι να βγάλει τα αρώματα της και την αποσύρετε από το τηγάνι.
  4. Ανοίγετε την λεπτή ζύμη για πίτσα Pillsbury και σε ένα καθαρό, ελαφρώς αλευρωμένο πάγκο τοποθετείτε το ένα κομμάτι ζύμης.
  5. Απλώνετε με ένα κουτάλι την μισή σάλτσα για πίτσα Pillsbury, από πάνω την μισή τριμμένη μοτσαρέλα, και πάνω στην μοτσαρέλα τις μισές φέτες πεπερόνι και τέλος την μισή σοταρισμένη πιπεριά Φλωρίνης.
  6. Τυλίγετε την ζύμη σε ρολό κατά μήκος, την κλείνετε καλά στο τέλος, και με ένα κοφτερό μαχαίρι την κόβετε σε μικρά κομμάτια πάχους 3 δαχτύλων και την τοποθετείτε σε μικρά φορμάκια για ατομικά κέικ.
  7. Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία και με το δεύτερο κομμάτι λεπτής ζύμης για πίτσα Pillsbury.
  8. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο κελσίου για 15-20 λεπτά.