
Ρολακια κανέλας σε καρδιές

Συστατικά
-
Θα χρειαστείτε:
- Ταψάκι
- Μαχαίρι
- Λαδόκολλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C (180° C για αέρα).
- Τοποθετήστε τη λαδόκολλα στο ταψί.
- Ανοίξτε τη συσκευασία και κόψτε σε 6 κομμάτια. Ξετυλίξτε απαλά κάθε φέτα. Για να φτιάξετε ένα σχήμα καρδιάς, γυρίστε ξανά τα άκρα κάθε φέτας σε μικρούς στροβιλισμούς.
- Τοποθετήστε στο φύλλο ψησίματος/λαδόκολλα κάθε κομμάτι δίπλα-δίπλα. Τραβήξτε την κάτω πλευρά και πιέστε το υπόλοιπο κομμάτι της ζύμης για να σχηματίσετε την κάτω γωνία της καρδιάς. Επαναλάβετε για τις υπόλοιπες 5 καρδιές.
-
Ψήστε για 11-12 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Αφήστε να κρυώσουν 2-3 λεπτά και μετά μεταφέρετέ το σε μια πιατέλα. Αδειάστε το δοχείο ζάχαρης άχνη από το κουτί σε ένα μικρό μπολ και προσθέστε 1-1½ κουταλάκια του γλυκού νερό, ανακατεύοντας καλά για να διαχωρίσετε τυχόν κομμάτια ζάχαρης και να σχηματίσετε ένα απαλό γλάσο. Γαρνίρετε με το γλάσο και σερβίρετε αμέσως.
Συμβουλές:
- Μπορείτε να προσθέσετε ψιλοκομμένα αμύγδαλα ή φιστίκια όσο είναι ζεστες οι καρδίες αμέσως μετά το γκλασάρισμα.