Κρουασάν με ομελέτα

Pillsbury Doughboy

Συστατικά

  • 6 φέτες μπέικον
  • 1 συσκευασία μεγάλα κρουασάν
  • 4 μεσαία αυγά
  • 3 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 15 γραμμάρια βούτυρο
  • 75γρ τυρί Cheddar, τριμμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό με μαϊντανό

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C (180 ° C στον αέρα)
  2. Τοποθετήστε τα κρουασάν στη λαδόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες και το μπέικον σε ένα ρηχό ταψάκι.
  3. Ψήνετε τα κρουασάν στο φούρνο με το μπέικον για 15 λεπτά ή μέχρι τα κρουασάν να είναι χρυσαφένια.
  4. Αφαιρέστε τα κρουασάν από το φούρνο και συνεχίστε να μαγειρεύετε το μπέικον για άλλα
  5. λεπτά, μέχρι να γίνει τραγανό. Αφήστε τα κρουασάν να κρυώσουν ενώ το μπέικον συνεχίζει να μαγειρεύεται.
  6. Χτυπήστε μαζί τα αυγά και το γάλα σε ένα μπολ. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Λιώστε το βούτυρο σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών και μαγειρεύουμε για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας με μια ξύλινη σπάτουλα. Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και ανακατέψτε το τυρί και το μαϊντανό.
  7. Κόψτε κάθε ζεστό κρουασάν στη μέση οριζόντια. Γεμίστε με την γέμιση και μια φέτα μπέικον. Σερβίρετε αμέσως.