Γεμιστά κρουασάν με μήλο και κανέλα

Pillsbury Doughboy

Συστατικά

  • Pillsbury μεγάλα κρουασάν
  • 1 κόκκινο μήλο, ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη άχνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

    Θα χρειαστείτε:

  • Ταψάκι
  • Μαχαίρι και ένα μπολ
  • Αντικολλητικό χαρτί

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C (180° C για αέρα). Τοποθετήστε το αντικολλητικό χαρτί στο ταψί. Ανακατέψτε στο μπολ το μήλο τη ζάχαρη και τη κανέλα.
  2. Ανοίξτε τη συσκευασία και διαχωρίστε τα 6 κρουασάν και κόψτε στη μέση κάθε κομμάτι.
  3. Τοποθετήστε τη ζύμη (τα τριγωνάκια) στο αντικολλητικό χαρτί. Βαλτε λίγο από το μείγμα μήλου στο κέντρο κάθε τριγώνου. Περιστρέψτε απαλά κάθε τρίγωνο ζύμης από τη μικρότερη πλευρά στην αντίθετη γωνία και καμπύλη για να δημιουργήσετε ένα σχήμα μισοφέγγαρου
  4. Ψήστε για 11-13 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινήσει. Αφήστε να κρυώσει για 4-5 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε από το ταψί, και πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε.

    Συμβουλές:

    • Μπορείτε να τεντώστε απαλά τη ζύμη αν αφού την κόψετε στη μέση δεν έχουν όλα τα τρίγωνα το ίδιο σχήμα.
    • Τα γεμιστά κρουασάν τρώγονται καλύτερα ζεστά από το φούρνο, αλλά διατηρούνται σε αεροστεγές δοχείο για 1 ημέρα. Ζεσταίνετε στους 200 ° C (180 ° C για αέρα).