
Σουφλέ σοκολάτας με γλυκό κόκκινο κρασί

Συστατικά
- Υλικά για 2 άτομα :
- 1 συσκευασία Chocolate Soufflé Pillsbury™
- Για την κρέμα
- 3 κρόκοι
- 3 κουτ. σούπας ζάχαρη
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- 130 ml Μαυροδάφνη (1 φλιτζάνι περίπου)
Εκτέλεση
- Βάζετε τους κρόκους, τη ζάχαρη και το μέλι σε μπεν-μαρί και ανακατεύετε ζωηρά με αβγοδάρτη ή μίξερ χειρός, πάνω σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Ρίχνετε κατόπιν κουταλιά-κουταλιά τη Μαυροδάφνη, συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να πήξει το μίγμα και να γίνει παχύρρευστη κρέμα.
- Η κρέμα χρειάζεται λίγο προσοχή. Για να μη «κόψουν» τα αβγά δεν πρέπει το μίγμα να πάρει βράση. (Απομακρύνετε κάθε τόσο το κατσαρολάκι από τη φωτιά για να μειώνεται η θερμοκρασία της σάλτσας).
- Ζεσταίνετε τα σουφλέ σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Τα σερβίρετε αμέσως, περιχυμένα με τη σάλτσα Μαυροδάφνης.